Хари и Меган са се свързали с принц Уилям и Кейт след

...
Хари и Меган са се свързали с принц Уилям и Кейт след
Коментари Харесай

Хари и Меган са се свързали с Кейт и Уилям, научили новината за рак заедно с целия свят

Хари и Меган са се свързали с принц Уилям и Кейт след новината, че Микдълтън е диагностицирана с рак, оповестява

Предполага се, че херцогът и херцогинята на Съсекс са се свързали с принца и принцесата на Уелс „ персонално “ нощес.

Не е ясно дали контактът е бил по телефон, видео диалог или посредством известия. Възможността Хари да се върне назад в Обединеното кралство не е известна.

Снощи в Съединените щати също се твърдеше, че херцогът и херцогинята на Съсекс са научили за положението на Кей т едвам по времето, когато светът е схванал новината, а   източници казват пред New York Post, че двойката „ нямала визия “ за заболяването на Кейт.

Контактът сред двамата братя бе оголен от кралския редактор на ITV Крис Шип.

39-годишният херцог на Съсекс към този момент е описвал Кейт като „ огромната сестра, която в никакъв случай не е имал “, когато се сгоди за Уилям преди 11 години.
Връзката му с принца и принцесата на Уелс обаче се разпадна. За последно Кейт се срещна с Хари след гибелта на кралицата през септември 2022 година

 Уилям Хари Getty

Миналата седмица разривът сред Уилям и Хари беше повече от явен, защото на събитие в памет на майка им принцеса Даяна Уилям напусна церемонията, преди Хари да се причисли посредством видеовръзка.

, обяснявайки, че ракът е открит след нейната коремна интервенция.

Тя сподели: „ Операцията беше сполучлива, само че тестванията след интервенцията откриха, че имам рак. (...) Както можете да си визиите, това лиши време. Отне ми време да се възстановя от тежка интервенция, с цел да стартира лекуването си. Но най-важното е, че ни лиши време да разбираем всичко на Джордж, Шарлот и Луис по подобаващ за тях метод и да ги уверим, че ще се оправя. “

Часове след новината херцогът и херцогинята на Съсекс пуснаха малко изказване, в което пожелаха на принцесата на Уелс и фамилията й „ здраве и излекуване “.

Двойката сподели, че се надява Кейт и фамилията й да „ съумеят да създадат това уединено и в мир “.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР